Valentina Jaić

Imate problem? Ona će ga riješiti

O MENI

Unatoč velikoj ljubavi za rad s djecom, kao diplomirani fizioterapeut, Valentina je prije osnutka Brainy Centra malo nešto drugačiju koncepciju kako će njen rad s djecom izgledati.

 

S idejom za osnivanje Brainy Centra koji su Zvjezdana i Valentina zacrtale jednog sunčanog popodneva u proljeće 2016., Valentina je svoje obrazovanje I iskustvo u radu s djecom orijentirala na edukativne programe koje centar provodi, istovremeno nastojeći implementirati sto vise dobrih praksi iz svog prvotnog zvanja u programe koje razvija i provodi u centru, s naglaskom na sklad intelektualnog i psihofizičkog razvoja te važnost fizičkog razvoja kroz aktivnu igru obrazovanje.

 

U sklopu centra, Valentina je zadužena za operativnu implementaciju programa, kako vlastitih tako onih koji se provode u suradnji s vanjskim partnerima, razvoj novih programa te uz to i sama drži edukacije iz nekoliko područja uključujući individualne radionice iz jezika, priprema za školu i drugih programa brainy Centra.

 

Kao pobornik kontinuiranog cjeloživotnog obrazovanja, a s rastućim opsegom posla koji sve više zahtjeva organizacijske, financijske i druge vještine, Valentina trenutno pohađa međunarodni magisterij iz poslovnog upravljanja (International MBA) na Cotrugli Business School. Kada nije sa svojim polaznicima i kolegama u Brainy Centru, Valentina vodi svoju kokericu, labradoricu i dečka u nekad duže nekad kraće šetnje prirodom.

MOJE VJEŠTINE

KREATIVNA 90%
INTUITIVNA 100%
ODGOVORNA 100%

Be yourself; everyone else is already taken.

Oscar Wilde

Brainy centar

Kaptol 12,

10 000 Zagreb

Tel 1: +385918928072
Tel 2: +385981965686

Email: valentina@brainycentar.com

Gdje smo