O NAMA

GDJE TO NASTAJU GENIJALCI?

DOBRODOŠLI U BRAINY CENTAR

 

Drago nam je što ste odabrali naš centar za vaše dijete. Svakodnevno vidimo jedinstvenu priliku da napravimo pozitivnu razliku u životu svakog djeteta u našoj edukaciji. Nadamo se da ćete odvojiti trenutak da pogledate našu filozofiju, programe, te istaknute učitelje kako biste dobili bolji osjećaj našeg znanja, predanosti te kreativnosti. Naš je cilj biti vaš partner u skrbi i njegovanju, učenju te doživljaju koje će vaše dijete doživjeti u našem centru. Povjerenje koje nam stavljate u brigu o vašem djetetu prihvaćamo kao čast i dužnost da učinimo sve što je najbolje za vaše dijete te na kraju i obitelj.

 

U Brainy centru misija nam je obogatiti život djece kroz kvalitetne programe za razvoj djece i predanost razvojno odgovarajućoj praksi. Nasi programi stavljaju dijete u središte međusobno povezanog kruga – obitelji, učitelja i djetetove okoline. Naša predanost razvoju Brainy centra pomogla nam je da održimo duh kreativnosti i inovativnosti.

 

NAŠA MISIJA

 

POŠTIVANJE: Vjerujemo da je inteligencija djeteta dokazana na mnoge načine i da svako dijete ima jedinstveno različiti stil učenja i temperament, stoga podržavamo nove nastavne planove i programe koji se temelje na interesima djece. Podržavamo potrebu svakog djeteta da djeluje na vlastite ideje u okviru poticanja i prihvaćanja drustva (djece i odraslih).

 

VJERUJEMO DA DJECA TREBAJU OTKRITI I IZRAZITI SEBE

 

Vjerujemo da bi djeca trebala imati prilike otkriti, istražiti i izraziti svoju znatiželju. Istraživanjem materijala i razmjenom iskustava, djeca čine otkrića koja grade znanje, svijest i vještine. Vjerujemo da djeca trebaju imati priliku podijeliti svoje ideje i osjećaje, slušati druge, riješiti sukobe i razviti osjećaje. Kroz svoje interakcije s drugima, djeca razvijaju povjerenje i sigurnost.

 

OBITELJ I OKOLINA: 

 

Vjerujemo da su čalnovi obitelji najvažniji ljudi u životu djece, a naš program i osoblje rade na podršci tim odnosima. Nastojimo surađivati ​​s obiteljima za dobrobit svakog djeteta. Dok donosimo znanje o tome kako se djeca razvijaju i uče, obitelj donosi poznavanje svojeg djeteta. Zajedno stvaramo okruženje u kojem su djeca središte. Mi cijenimo obiteljske veze s njihovom proširenom zajednicom te  da snaga tih odnosa podržava djecu.

 

PREDAVAČI I OSOBLJE

 

Vjerujemo da nastavnici i svi zaposlenici Brainy centra igraju ključnu ulogu u razvoju i provedbi inovativnog programa razvoja djeteta. Kvalitetan program temelji na individualnim interakcijama između odraslih i djece te olakšava suradnju u istraživanjima i projektima u bogato opremljenom okruženju. Nastojimo stvoriti poticajno, pouzdano okruženje u kojem se članovi osoblja poštuju kao i  njihov rad s djecom. Vjerujemo u važnost pružanja podrške profesionalnim mogućnostima rasta osoblja i uključivanju osoblja u odluke koje izravno utječu na njih.

 

CILJEVI BRAINY CENTRA: 

  • Širenje postojećih oblika usluga namijenjenih djeci i mladima
  • Razvoj vještina za kvalitetniji život djece i mladih  kako bi uspješno savladavali probleme na koje nailaze,
  • Pružanje mogućnosti stjecanja novih znanja i vještina,
  • Strukturiranje slobodnog vremena djece i mladih te razvoj kreativnosti i specifičnih vještina,
  • Poticanje suradnje sa stručnjacima iz ustanova i udruga koji rade s djecom

Brainy centar

Kaptol 12,

10 000 Zagreb

Tel 1: +385918928072
Tel 2: +385981965686

Email: valentina@brainycentar.com

Gdje smo