MILENA HALER

MENTALIST

O MENI

Psihologinja mentorica, TA i NLP savjetnica. 30 godina iskustva u predškolskom odgoju i obrazovanju i u radu s djecom,roditeljima i odgojiteljima. Radi na preventivnim poslovima i zadacima za zdrav rast i razvoj svakog djeteta u vrtiću; psihološkim poslovima s djecom i obiteljima djece s posebnim potrebama i teškoćama u razvoju, kao i sa darovitom i potencijalno darovitom djecom, radi s odgojiteljima vrtića na unapređivanju odgojno-obrazovnog procesa i djelovanja u skladu sa suvremenim spoznajama o razvoju djeteta i obitelji.

 

U fokusu interesa su joj darovita i potencijalno darovita djeca već zadnjih deset godina,  radi poslove psihodijagnostike, identifikacije te plana i programa rada s tom djecom u skupini i van skupine. Ima iskustva i kao voditelj radionica s darovitom i potencijalno darovitom djecom. Za isti rad prošla je edukacije kod eminentnih stručnjaka za to područje, a kao prvo kod psihologinje J.Cvetković Lay.

 

Uvijek okrenuta novim znanjima i cjeloživotnom učenju pošla je čitav niz edukacija koji joj omogućuju rad sa djecom i obitelji, kao i psiho-savjetodavni i psihoterapijski rad.

MOJE VJEŠTINE

PROFESIONALNA 100%
ODGOVORNA 100%
POUČNA 90%

Quiet people have the loudest minds.

Stephen King

Brainy centar

Kaptol 12,

10 000 Zagreb

Tel 1: +385918928072
Tel 2: +385981965686

Email: valentina@brainycentar.com

Gdje smo