YOGA

R A I N B O W G A R D E N & B R A I N Y C E N T A R

 

 

ŠTO?

 

Yoga je umjetnost i znanost života, prekrasan spoj koji podržava osobnu evoluciju na najljepši mogući način – graciozna integracija svjesnog disanja i pokreta na svim razinama našeg bića.

 

Savladavanje kretanja uma koje se reflektira u govoru našeg tijela i direktno je povezano sa obrascima našeg disanja – najteža je, no ujedno i najslađa praksa koju činimo. Najteži je dio osvještavanje naših ograničenja, koje ego često ima teškoće prihvatiti. Najslađi dio je otpuštanje ovih ograničenja i realizacija jednostavne istine – ograničenja nisu nikada ni postojala. Naslijedili smo ih vjerujući kako je naše okruženje stvarnije od nas samih, stoga što nam je nedostajao element duboke samosvijesti u trenucima kada je bilo potrebno izraziti osobnu moć. Yoga iznosi ovo na površinu svjesnog uma u formi otkrivenja o nama samima, svijetu i životu općenito. Naša prirodna povezanost sa Izvorom svega što jest sa vremenom, praksom i posvećenošću postaje snažnija i stabilnija, a stanje tijela na svim razinama prati ovaj proces u stopu. To je način kako praksa yoge podržava integraciju različitih dimenzija našeg bića u smjeru cjelovitosti i svetosti, našim prirodnim stanjima. Sve što je potrebno za ostvarenje ovog cilja je goruća želja i namjera da to upravo tako bude – i bit će.

 

TKO?

 

Tomislav Mađar je osnivač Rainbow Gardena, magistar psihologije, shiatsu bodywork terapeut, učitelj holističkih vježbi, yoge, svjesnog disanja, makrobiotičke filozofije i prakse, holografske meditacije, autor Škole svjesnog kuhanja i Elixiria experience seminara, holistički savjetnik i trener, organizator radionica, događaja i retreata u Hrvatskoj i inozemstvu na temu kreativnog pristupa osobnom razvoju – svjesnoj evoluciji i cjelovitom životnom dizajnu. Sa bogatim iskustvom u podršci osobnoj i kolektivnoj dinamici, njegov stil intuitivnog i direktnog prenošenja znanja i informacija ostavlja njegove studente motiviranima i znatiželjnima – što su upravo preduvjeti potrebni za rođenje bilo koje kvalitetne transformacije.

 

Kroz ovaj ciklus yoge u Brainy centru, Tomislav će vas voditi sigurno kroz praksu prilagođenu grupi kao cjelini, ali i svakom pojedincu posebno, nevezano za vaše prethodno ne/iskustvo. Prilika koja se ne propušta!

 

KADA?

 

Termini:

 

  • grupa: utorkom i četvrtkom 9:00-10:00
  • grupa: utorkom i četvrtkom 10:30-11:30
  • grupa: ponedjeljkom i srijedom 9:00-10:00
  • grupa: ponedjeljkom i srijedom 10:30-11:30

 

grupe se pune prema navedenom nizu. Broj mjesta u svakoj grupi ograničen je na 10 osoba.

 

GDJE?

 

Adresa: Brainy Centar / Kaptol 12

 

KAKO?

 

Investicija: 500kn / mjesec

 

PRIJAVE:

0918928072 Zvjezdana

0915604199 Tomislav

 

 

 

Brainy centar

Kaptol 12,

10 000 Zagreb

Tel 1: +385918928072
Tel 2: +385981965686

Email: valentina@brainycentar.com

Gdje smo